Fitness

Trainen op maat


T

Trainen bij Fysiofit de Liemers betekent trainen op je eigen niveau met je eigen doel. Dit niveau en dat doel wordt samen bepaald aan de hand van de resultaten van een fit-test.
Deze fit-test bestaat uit een intakegesprek en een onderzoek, waarbij o.a. de bloeddruk, de spierkracht, lichaamsgewicht, vetpercentage en het uithoudingsvermogen gemeten worden.
Na de fit-test wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld.
De trainingen zijn in groepsverband, op apparatuur die aan de hoogste eisen voldoet, onder begeleiding van een vakbekwame fysiotherapeut.
Een trainingsgroep bestaat uit gemiddeld 12 personen.

De begeleiding


BBij Fysiofit de Liemers worden de trainingen verzorgd door fysiotherapeuten die ook werkzaam zijn in onze praktijk. Door het regelmatig volgen van cursussen en het dagelijks werken met patiënten zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de fysiotherapie. Hierdoor zijn we in staat om voor iedereen een fitnessprogramma op maat te maken, van beginner tot (top)sporter.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan


FFysiofit de Liemers is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

bedrijfsfitness


Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.
Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres : Postbus 842,
8440 AV, Heerenveen
Telefoon : 0513 - 633 111
Fax : 0513 - 636 050
Email : info@bfnl.nl
Internet : www.bedrijfsfitnessnederland.nl